Déu en totes les coses

La nostra vocació ens crida a viure l’espiritualitat ignasiana amb l’estil de vida que hem après de Sant Ignasi de Loiola , pel seu procés personal de conversió i el seu amor per Jesucrist, amb els mitjans que posa al nostre abast per “buscar i trobar Déu en totes les coses”.

Participem activament en els sagraments, presentem al Senyor cada dia les nostres llums i ombres i el desig profund de seguir-lo, sent conscients de l’aquí i l’ara, dels reptes a què ens enfrontem cada dia.

Aquesta experiència de trobada amb Déu ens empeny a arribar a aquells llocs o àmbits interiors on sembla que el Senyor no pot habitar . Tot això romanent com a laics, responent a les demandes de les nostres famílies, treballs i amics, sent fidels al Senyor en el moment vital que ens correspon.

Per viure aquest compromís apostòlic en les diverses dimensions, i per obrir-nos a les crides més urgents i universals, la Comunitat i el grup de vida ens ajuden particularment mitjançant l’acompanyament mutu, la revisió en comú i el discerniment per a la missió.

L’essència del nostre carisma en 30 dies

Seleccioneu la imatge per veure-la completa.