Comunitat de Vida Cristiana

Persones amb espiritualitat ignasiana en i per al món des de l’estil de Jesús de Natzaret

La Comunitat de Vida Cristiana (CVX) a Espanya som un grup de persones, de diferents edats i condicions, amb diferents dons i trucades, distribuïts per tot el món. El desig dels qui la formem és apropar-nos cada dia més a la manera de procedir de Jesus de Natzaret i treballar en la construcció del Regne des dels valors i l’espiritualitat de Sant Ignasi de Loiola.

Ens organitzem en petites comunitats locals i estatals on compartim vida i missió, però alhora formem part d’UNA única Comunitat Mundial que ens ajuda a trobar les crides de Déu per transformar aquest món.

Per això tenim al nostre abast els mitjans ignasians: els Exercicis Espirituals, l’examen diari, el discerniment, l’acompanyament i la comunitat. I en definitiva, tot allò que ens ajuda a buscar ia trobar Déu en totes les coses, ia ser homes i dones per als altres.

Fraternitat i justícia

En un món ple d’oportunitats, construïm fraternitat i justícia des de l’Evangeli, en escolta permanent de Déu i els germà i germanes. Prenem aquestes àrees com a missió.

família

Família

Amb tot i per a tots

família

Migracions

Des de la fragilitat abracem la trobada

família

Espiritualitat

Potenciant el carisma ignasià

família

Joves

Acompanyant en el procés de fe i vida

família

Soci política

Discerniment ignasià per a la transformació social

família

I més

Continuem descobrint noves formes de missió. L’ecologia, el paper de la dona…

Actualitat a la comunitat

Una comunitat molt viva que des de la manera de procedir de Jesús intenta anar donant respostes dia a dia a les realitats que al seu pas va trobant.

Ecos de l’experiència-ruta Tarik Emaús

Ecos de l’experiència-ruta Tarik Emaús

Participar en l'experiència Tarik-Emaús significava sortir de la meva zona de confort, atrevir-me a conèixer una altra realitat i veure què podia suposar això a la meva vida. Va ser una bonica casualitat i una sort que la informació per formar part d'aquesta experiència m'arribés ja que jo mai no...

CVX i el compromís cívic

CVX i el compromís cívic

Per José Lugo Moreno, CVX a Sevilla Les darreres setmanes s'ha produït a Sevilla un fenomen ciutadà que està tenint una important repercussió mediàtica i en què està participant un membre molt actiu i estimat de la Comunitat de Vida Cristiana a la nostra ciutat, com és Enric d'Àlaba . Es tracta de...

“Som font de reconciliació quan connectem amb la nostra font de vida”

“Som font de reconciliació quan connectem amb la nostra font de vida”

Cadascú de nosaltres som projecte de Déu, creació seva. Quan connectem amb el nostre jo més profund, amb allò que és el fonament de la nostra vida, amb la nostra font de vida, el nostre ésser es pacifica, desapareixen les pors i inseguretats i vivim reconciliats amb la natura, amb Déu i amb els...

CLC Youth Manifiesto Ignatius 500 ‘Embrace the world in an ignatian way’

CLC Youth Manifiesto Ignatius 500 ‘Embrace the world in an ignatian way’

Al finalizar el Encuentro Mundial que hemos celebrado para conmemorar el 500 aniversario dela herida de San Ignacio, queremos compartir el manifiesto que hemos creado. https://youtu.be/I6WuQQ2gkt4 Descargar ESP CLC Youth Manifiesto (English version) Download ENG CLC Youth Manifiesto (French...

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Junts al camí

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, set de l’eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, set do eiusmod tempor incididunt.

Parlem?

Si vols conèixer-nos, saber una mica més sobre el nostre estil de vida, espiritualitat o sobre les crides a estimar i servir al nostre món, no dubtis a consultar-nos.