Al costat del cor de les famílies

El nostre objectiu és ajudar al creixement i la plenitud de la vida familiar. Acompanyem les famílies, especialment les que estan en situació de dificultat o vulnerabilitat , atenent les noves realitats familiars i les diferents etapes de la vida familiar.

Al complex i canviant món actual, volem ajudar les famílies a desenvolupar-se com a tals, adaptant els mitjans i la saviesa ignasiana a la vida familiar , el creixement de la parella i l’educació dels fills.

Perquè necessitem eines, experiències i maneres de fer que de forma no teòrica sinó vivencial ens ajudin a desenvolupar la nostra vida familiar. De la mateixa manera que progressem i aprenem a la nostra vida professional, podem millorar i adquirir noves aptituds a la nostra vida de família, sense morir d’avorriment en l’intent.

Àmbits dactuació

Identifiquem aquells aspectes de la vida familiar en què cal una presència o actuació i no hi ha ningú que intervingui. Desenvolupem eines que ens permetin actuar en aquests àmbits de manera nova i els oferim a l’església ia la societat, facilitant la formació per acompanyar aquestes experiències.

família

Rellotge de la família

Amb tot i per a tots

família

PADIS (Pastoral de la diversitat sexual)

Discerniment ignasià per a la transformació social

família

Rellotge de la vida

Des de la fragilitat abracem la trobada

família

Adolescents

Continuem descobrint noves formes de missió. L’ecologia, el paper de la dona…

família

4 Estacions

Potenciant el carisma ignasià

família

Trobada de famílies a Manresa

Continuem descobrint noves formes de missió. L’ecologia, el paper de la dona…

Grans reptes per al futur

Noves eines per a la preparació al matrimoni , incorporant els aspectes que de veritat importen als que projecten una vida en comú.

 

L’espiritualitat de la sexualitat , davant d’una concepció basada en normes i prohibicions que ha relegat la dimensió comunicativa i celebrativa.

Les crisis a la família: com intervenir des dels valors que ens inspiren abans que sigui massa tard i la ruptura sigui inevitable.

Equip Missió Família

Edith Ulloa

CVX Arrupe Elkartea a Bilbao

Icíar Bayarte Basterrechea

CVX a Saragossa

Marcs Morals

CVX a Sevilla

Marisol Ortiz Torrent (coordinadora)

CVX Pere Favre a Barcelona

Actualitat a la comunitat

Una comunitat molt viva que des de la manera de procedir de Jesús intenta anar donant respostes dia a dia a les realitats que al seu pas va trobant.

No Results Found

The posts you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new posts.