Celebració del Dia Mundial de CVX i compromisos permanents a Catalunya

El passat dissabte 25 de març ens vam trobar a Manresa per celebrar el Dia Mundial de la CVX.

Allí ens vam reunir unes 90 persones de totes les comunitats de Catalunya: Sagrada Família, Berchmans, Fòrum Joves, Pere Favre i La Vinya-Galilea de Barcelona, i Xavier de Lleida.

La trobada tenia com objectiu celebrar el Dia Mundial de la CVX, però també acompanyar 12 membres de les nostres comunitats al seu pas per fer el compromís permanent.

Al matí vam tenir l’oportunitat de conèixer més de prop tres eines de la CVX: el Rellotge de la família, Les quatre estacions y elrellotge de la vida.. En petits tallers vam anar apropant-nos a cadascuna d’aquestes eines per, a més de conèixer-les, saber què impliquen i així poder col·laborar d’alguna manera en la seva difusió. A continuació, vam participar la pregària mundial en línia, del Dia Mundial de la CVX, organitzada per la CVX d’Àsia-Pacífic.

Després de dinar vam tenir una estona de descans i de compartir les nostres diferents experiències de compromís a la CXV.

El moment central de la trobada va ser la celebració de l’Eucaristia. Durant l’ofertori que vam fer els 12 compromisos vam estar acompanyats pels membres de les nostres respectives comunitats. Per tancar la celebració, vàrem cantar el Virolaia la Mare de Déu de Montserrat. Vam acomiadar el dia amb un berenar i una foto amb la muntanya de Montserrat al fons.

María Rodríguez

CVX en Catalunya

0 Comments